Csatlakozz hozzánk!Aktivistákat, önkénteseket várunk szeretettel céljaink eléréséhez az ország minden részéből.

Jelentkezz, ha szívügyed a természetvédelem, az állatok védelme, a gyermekvédelem, a népi-, vagy kortárs kultúra, a színház, az előadóművészet, a tájvédelem!

témák

Várjuk jelentkezésed

  • ha van kedvenc természeti helyed, mely gondozást, törődést kíván, vagy van olyan hely, melyre szeretnéd felhívni mások figyelmét!
  • ha szívesen tennél azért, hogy mások gondolkodásást megváltoztassuk az odafigyelés és tevékeny, környezettudatos, és szociálisan és társadalmilag, kulturálisan elfogadóbb és érzékeny gondolkodás terén, vagy ha van saját ötleted arra, hogy ezt miként tegyük!
  • ha van kedved cicceket írni szívügyedről, mely célterületeinkbe tartozik, vagy ha van kedved és lehetőséged megfilmesíteni témákat a környékeden!
  • ha ismersz olyan embereket, csoportokat, tájakat, műemlékeket, vagy bármilyen, a céljainkba illő egyéb dolgot, projektet, melyeket érdemes bemutatni, melyekre érdemes felhívni mások figyelmét!
  • és akkor is nagyon örülünk Neked, ha bármilyen más módon szeretnéd alapítványunkat segíteni, támogatni, vagy tudsz alapítványunknak támogatókat szerezni! :)

 

Jelentkezésedet küldd el nekünk az info@fontosnekem.hu e-mail címre, melyben írd meg motivációdat is!

Várunk sok szeretettel! :)